logo
  1. Samsung
  2. Samsung The Frame 65LS03B (2022).

Tv Samsung The Frame 65LS03B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE65LS03BAUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE65LS03BAUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE65LS03BAUXXN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE65LS03BAUXXN tv

Met de Samsung The Frame 65LS03B (2022) haal je een kunstwerk met veel mogelijkheden in huis. Je kunt deze QLED tv met zijn pootjes op een meubel zetten of met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount strak tegen de muur hangen. Met een dikte van maar 25 millimeter is het een strakke oplossing. Je kunt één van de honderden kunstwerken uit de Art Store of je eigen foto's op de tv tonen. In Art Mode past de tv automatisch de helderheid aan op het omgevingslicht. Je hebt dus altijd een optimale kijkervaring. De matte afwerking van het scherm maakt dat het lijkt alsof je een echt schilderij of een echte foto aan de muur hebt. Met de One Connect Box sluit je al je randapparatuur aan, terwijl er maar één transparante kabel naar je tv loopt. Zo heb je geen wirwar van kabels achter je tv. Met het 10-bit QLED 4K scherm krijg je een gedetailleerd beeld met prachtige kleuren.

Pluspunten
  • Dankzij het matte scherm en de lichtsensor verander je je televisie in een echt schilderij. Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel aan op de tv via de One Connect Box. Het 10 bit QLED scherm zorgt voor een rijke, gedetailleerde kleurweergave en een hoge helderheid.

Minpunten
  • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung zodra je de tv hebt ontvangen

    .

    Door de edge lit local dimming zijn zwarte delen van het beeld niet altijd echt donkerzwart.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE65LS03BAUXXN televisie

De Samsung QE65LS03BAUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 83,1 cm
Breedte 145,5 cm
Diepte 2,49 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung QE65LS03BAUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE65LS03BAUXXN tv is Zwart van kleur.