logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 43QN90B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 43QN90B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-S60B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-S60B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-S60B/XN

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-S60B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 43QN90B (2022) en de Samsung HW-S60B soundbar krijg je een unieke combinatie van realistisch beeld en meeslepend geluid voor in je woonkamer. De Neo QLED technologie zorgt voor verbluffende zwarte beelden en heldere kleuren. Dankzij het 10 bit paneel is er een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren beschikbaar. Met Adaptive Picture past het beeldscherm de helderheid automatisch aan de omgeving aan, zodat je geen last meer hebt van reflecties. De Samsung HW-S60B soundbar biedt je bioscoopgeluid met Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid je van alle kanten omringt. Dankzij Q-Symphony wordt het geluid van de soundbar gecombineerd met de tv speakers, zodat je optimaal kunt genieten. Of je nu film, series of muziek luistert, met deze combinatie lijkt het alsof je in de bioscoop bent. .

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterbeleving. Dankzij het Neo QLED-scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast. Door Q-Symphony hoort u zowel de speakers van de tv als die van de soundbar voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
  • Deze bundel heeft geen externe subwoofer, waardoor echt diepe basgeluiden niet altijd duidelijk hoorbaar zijn.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S60B/XN televisie

De Samsung HW-S60B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,2 cm
Breedte 67 cm
Diepte 10,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Samsung HW-S60B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-S60B/XN tv is Zwart van kleur.