logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 8K 85QN800B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 8K 85QN800B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q990B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q990B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q990B/XN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q990B/XN tv

De Samsung Neo QLED 8K 85QN800B (2022) en Samsung HW-Q990B soundbar bieden een ongeëvenaarde bioscoop ervaring. De 8K resolutie geeft een realistische en levensechte kijkervaring, waarbij je zelfs de kleinste details zoals de bladeren van een boom of een stadion vol met mensen kunt zien. Met de Neo AI Quantum Processor 8K wordt het beeld tot 8K resolutie verbeterd, zelfs wanneer je 4K beelden bekijkt. Met de Neo QLED technologie worden beelden met een krachtig contrast en realistische kleuren getoond. Mini-led en quantum dots worden hiervoor gecombineerd, waardoor donkere delen extra donker en lichte delen extra helder worden. Met de Slim One Connect Box heb je een minimalistisch en strak uiterlijk. Al je randapparatuur sluit je hier op aan, waarna je de box verbindt met de tv met één transparante kabel. De Samsung HW-Q990B soundbar zorgt voor een bioscoop ervaring in je huiskamer. Door de samenvoeging van verschillende speakers krijg je krachtig, ruimtelijk geluid. De soundbar is voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor je een echt surround sound effect krijgt.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterbeleving

  .

  Dankzij het Neo QLED scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en krachtig contrast bekijken

  .

  De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD resolutie.

Minpunten
 • Volledige HD- of 4K-content komt niet zo scherp in beeld als 8K-content, maar er is nog steeds weinig 8K-beeldmateriaal beschikbaar.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q990B/XN televisie

De Samsung HW-Q990B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,95 cm
Breedte 123,2 cm
Diepte 13,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung HW-Q990B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q990B/XN tv is Zwart van kleur.