logo
  1. LG
  2. LG 55NANO766QA (2022) + Soundbar.

Tv LG 55NANO766QA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS60Q.CDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS60Q.CDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS60Q.CDEULLK

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG DS60Q.CDEULLK tv

Met de LG 55NANO766QA en de LG DS60Q soundbar geniet je van een pure kleurweergave met kleurrijke beelden en krachtig geluid. Deze 4K televisie is voorzien van NanoCell technologie waardoor onnodige lichtgolven tegengehouden worden. Door de hoge 4K resolutie zie je ook de kleine details scherp in beeld. Het uitgebreide WebOS smart platform biedt een overzichtelijk menu met apps zoals Netflix, YouTube en Spotify. Je kunt zelfs een spannende actiefilm, vlog of dansnummertje kiezen. Met de LG DS60Q soundbar komt het beeld tot leven. De soundbar wordt standaard geleverd met een subwoofer waardoor je ook de laagste tonen kunt horen. Met TV Sound Mode Share past de soundbar het geluid aan op wat je kijkt. Je geniet dus van een krachtige bas naast het heldere geluid van de soundbar. De LG 55NANO766QA en de LG DS60Q soundbar zorgen samen voor een optimale ervaring.

Pluspunten
  • Met de combinatie van deze tv en soundbar geniet je van een compleet zicht- en luistergenot. Het NanoCell paneel zorgt voor rijk, puur kleur. Het WebOS 6.0 besturingssysteem biedt je een overzichtelijk menu met apps zoals Netflix en Amazon Prime Video.

Minpunten
  • Door de 50 Hz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd soepel weergegeven.

Veelgestelde vragen over de LG DS60Q.CDEULLK televisie

De LG DS60Q.CDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 76 cm
Diepte 9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG DS60Q.CDEULLK heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De LG DS60Q.CDEULLK tv is Zwart van kleur.