logo
  1. LG
  2. LG 86NANO766QA (2022) + Soundbar.

Tv LG 86NANO766QA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS80QY.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS80QY.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS80QY.DDEULLK

Schermdiagonaal

86 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG DS80QY.DDEULLK tv

Met de LG 85NANO766QA en de LG DS75Q soundbar kun je genieten van een adembenemend kijk- en luisterervaring. De NanoCell technologie zorgt ervoor dat alleen de juiste kleuren in beeld zichtbaar zijn, waardoor je optimaal geniet van de 4K resolutie. Ook bij snelle bewegingen mis je niets dankzij de 100 hertz beeldverversing. Met het uitgebreide WebOS smart platform heb je toegang tot tal van apps zoals Netflix en YouTube. Wil je nog meer genieten van je favoriete film? Koppel dan de LG DS80QY soundbar aan de televisie aan. Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat het geluid via het plafond weerkaatst, waardoor het lijkt alsof je midden in de actie zit. Met de meegeleverde subwoofer voeg je extra diepte toe aan je luisterervaring.

Pluspunten
  • Met de combinatie van deze tv en soundbar geniet je van een complete visuele en auditieve ervaring. Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden soepel weergegeven. Het WebOS 6.0 besturingssysteem geeft je een overzichtelijk menu met apps zoals Netflix en Amazon Prime Video.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem richt op je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de LG DS80QY.DDEULLK televisie

De LG DS80QY.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 100 cm
Diepte 13,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 86 inch.

De LG DS80QY.DDEULLK heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De LG DS80QY.DDEULLK tv is Zwart van kleur.