logo
 1. Samsung
 2. Samsung The Serif 43LS01B Cloud White (2023).

Tv Samsung The Serif 43LS01B Cloud White (2023).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE43LS01BGUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE43LS01BGUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE43LS01BGUXXN

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE43LS01BGUXXN tv

"De Samsung The Serif 43LS01B Cloud White (2023) is een prachtig staaltje design. Met zijn minimalistische en stijlvolle uiterlijk past deze televisie perfect in ieder interieur. Je kunt de tv op pootjes zetten, of op een mooi meubel, tot slot is er nog de optie om hem op de brede bovenkant te plaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld boeken of een beeldje opstellen. De tv heeft een mat scherm, waardoor licht nauwelijks wordt gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat je alles wat je kijkt duidelijk in beeld hebt, ook als je kamer lichter is of als er veel zonlicht binnenkomt. Met het 10 bit QLED scherm geniet je van kleurrijke, gedetailleerde beelden. Je ziet alle kleurdetails helder en duidelijk, waar je ook naar kijkt. Dit betekent dat je optimaal geniet van een kleurrijke natuurdocumentaire of een donkere actiefilm.".

Pluspunten
 • Dankzij het stijlvolle ontwerp van de Bouroullec broers is deze tv een echte blikvanger in je woonkamer

  .

  -> Dankzij het stijlvolle ontwerp van de Bouroullec broers is deze tv een echte blikvanger in je woonkamer. Je hebt nauwelijks last van storende reflecties dankzij het matte scherm

  .

  -> Je hebt nauwelijks last van storende reflecties dankzij het matte scherm. Het 10 bit QLED scherm zorgt voor een rijke en gedetailleerde kleurweergave

  .

  -> Het 10 bit QLED scherm zorgt voor een rijke en gedetailleerde kleurweergave.

Minpunten
 • Door edge lit local dimming zijn donkere delen van het beeld niet altijd echt diepzwart. Je hangt deze tv niet aan de muur.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE43LS01BGUXXN televisie

De Samsung QE43LS01BGUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,7 cm
Breedte 98,6 cm
Diepte 19,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Samsung QE43LS01BGUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE43LS01BGUXXN tv is Wit van kleur.