logo
  1. Samsung
  2. Samsung Crystal UHD 43AU7040 + Soundbar.

Tv Samsung Crystal UHD 43AU7040 + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-B450/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-B450/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-B450/XN

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-B450/XN tv

Met de Samsung Crystal UHD 43AU7040 en de Samsung HW-B450 soundbar ervaar je een ongeëvenaarde kijk- en luisterervaring. De Crystal Processor 4K zorgt voor een schitterend kleurenpalet en laat je elk detail zien. Zo zie je bijvoorbeeld de kiezelsteentjes door de lucht vliegen tijdens een explosie. Met Q-Symphony combineert de televisie het geluid van je televisie en soundbar, waardoor je een completere luisterervaring krijgt. In het Tizen Smart Hub maak je gebruik van al je favoriete apps zoals Netflix, Spotify en Amazon Prime om series, films en muziek te bekijken. De Samsung HW-B450 soundbar maakt het mogelijk jouw tv draadloos op de soundbar aan te sluiten. Je verbindt de bar via bluetooth met je televisie, zodat er geen kabels nodig zijn. Als je televisie geen bluetooth ondersteunt, dan kun je de soundbar ook aansluiten via de optische ingang. Met de meegeleverde subwoofer ervaar je de diepste geluiden.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid

    .

    Met de Crystal 4K beeldprocessor krijg je heldere, kleurrijke 4K beelden en het Tizen smart platform biedt een handig overzicht in je apps, live televisie en internet.

Minpunten
  • Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden niet altijd vloeiend weergegeven.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-B450/XN televisie

De Samsung HW-B450/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,9 cm
Breedte 85,8 cm
Diepte 7,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Samsung HW-B450/XN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung HW-B450/XN tv is Zwart van kleur.