logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 55QN85B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 55QN85B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q700B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q700B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q700B/XN

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q700B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 55QN85B (2022) en de Samsung HW-Q700B creëer jij thuis een waar bioscoopgevoel. De televisie heeft een dun ontwerp van 27 millimeter en is uitgerust met Neo QLED techniek. Dit betekent dat het beeldscherm bestaat uit duizenden lampjes die individueel dimmen en oplichten. Hierdoor krijg je een beeld met nauwkeurig gereproduceerde donkere en lichte delen. Gecombineerd met het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning, zie je kleurrijke beelden met hoge contrasten. De Neo AI Quantum Processor 4K van de tv past beelden van mindere kwaliteit aan naar een 4K resolutie, waardoor je altijd een haarscherp beeld hebt. Met Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond gestuurd zodat het lijkt alsof je middenin de actie zit. Het Tizen smart platform stelt je in staat om eenvoudig door de apps te scrollen zoals Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en vele andere. De Solarcell One Remote afstandsbediening laadt zichzelf op met kunst- en daglicht, zodat je geen batterijen meer nodig hebt. De Samsung Neo QLED 55QN85B (2022) en de Samsung HW-Q700B geven je een bioscoopervaring zoals je nooit eerder hebt gezien. Kijk naar de mooiste beelden en luister naar het meest indrukwekkende geluid.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid

  .

  Met Neo QLED scherm kijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Het 10 bit paneel en de ondersteuning van HDR zorgen voor een contrastrijk en kleurrijk beeld, waardoor beelden er realistisch uitzien.

Minpunten
 • De tv heeft geen draaibare voet om hem op je kijkpositie te richten.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q700B/XN televisie

De Samsung HW-Q700B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Samsung HW-Q700B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q700B/XN tv is Zwart van kleur.