logo
  1. Samsung
  2. Samsung The Frame 75LS03B (2022).

Tv Samsung The Frame 75LS03B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE75LS03BAUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE75LS03BAUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE75LS03BAUXXN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE75LS03BAUXXN tv

Met de Samsung The Frame 75LS03B (2022) haal je een prachtig en stijlvol kunstwerk in huis. Deze QLED tv heeft een zeer dun ontwerp van 25 millimeter waardoor hij perfect tegen de muur gehangen kan worden. Je kunt zelf kiezen of je hem met zijn pootjes op een meubel zet of met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount. Met de Art Mode kun je gemakkelijk één van de honderden kunstwerken uit de Art Store tonen of je eigen foto's. De lichtsensor in de tv registreert het omgevingslicht en past daarop de helderheid van het scherm aan. Dankzij het matte scherm lijkt het alsof je een echt schilderij of een echte foto aan de muur hebt. De One Connect Box maakt de opstelling nog strakker en netter. Je sluit hier al je randapparatuur aan en hebt maar één transparante kabel die naar je tv loopt. Met het 10-bit QLED 4K scherm geniet je van een ongekend gedetailleerd beeld dat je kijkt. Deze tv is een waar kunstwerk in je huis.

Pluspunten
  • Dankzij het matte scherm en de lichtsensor verandert je televisie in een echt schilderij. Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv aan via de One Connect Box. Het 10 bit QLED-scherm zorgt voor een rijke, gedetailleerde kleurweergave en een hoge helderheid.

Minpunten
  • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv hebt ontvangen. Door de edge lit local dimming zijn de donkere delen van het beeld niet altijd echt diepzwart.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE75LS03BAUXXN televisie

De Samsung QE75LS03BAUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 96 cm
Breedte 168,2 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung QE75LS03BAUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE75LS03BAUXXN tv is Zwart van kleur.