logo
  1. Sony
  2. Sony KE-75XH9005P + Soundbar.

Tv Sony KE-75XH9005P + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony HTG700.CEL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony HTG700.CEL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony HTG700.CEL

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony HTG700.CEL tv

Met de Sony KE-75XH9005P en de Sony HT-G700 soundbar beleef je een overweldigend beeld- en geluidservaring. De 4K Ultra HD beeldkwaliteit laat je de kleinste details zien, waardoor landschappen er nog realistischer uitzien. De 10 bit kleurweergave laat je de meest natuurlijke kleuren zien, zoals de verschillende groentinten van een dennenbos. Met de 100 Hz beeldverversing beleef je vloeiende en scherpe beelden vanuit bijvoorbeeld actiefilms of sportwedstrijden. De full array achtergrondverlichting zorgt voor een hoog contrast en een diepe zwartweergave. Maar ook met het geluid geniet je van een overweldigende sensatie. Met Dolby Atmos ervaar je surround sound en lijkt het alsof je in het midden van de actie zit. De ruimtelijke geluidservaring wordt gecreëerd door het weerkaatsen van geluid via het plafond. Daarnaast heb je toegang tot het Android Smart platform, waar je gemakkelijk je favoriete films, series en video's kan streamen. Zo beleef je met de Sony KE-75XH9005P + Soundbar een echte bioscoopervaring in je eigen huis.

Pluspunten
  • Deze combinatie van tv en soundbar zorgt voor een complete visuele en auditieve ervaring. Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR-beelden dankzij het 10-bitspaneel. Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibaar voet om het op je kijkpositie te richten.

Veelgestelde vragen over de Sony HTG700.CEL televisie

De Sony HTG700.CEL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 98 cm
Diepte 10,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Sony HTG700.CEL heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony HTG700.CEL tv is Zwart van kleur.