logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia KD-43X85KP (2022).

Tv Sony Bravia KD-43X85KP (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony KD43X85KPAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony KD43X85KPAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony KD43X85KPAEP

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony KD43X85KPAEP tv

Met de Sony Bravia KD-43X85KP (2022) kijk je naar levendige en gladde beelden. Het 4K Triluminos scherm zorgt voor heldere kleuren en een intens contrast. Als je naar een natuurdocumentaire kijkt, lijkt het alsof je in een berglandschap of een jungle bent. Door de verversingssnelheid van 100 hertz is de beweging van personen of objecten altijd glad. Zo mis je geen enkele actie tijdens een snelle vechtscène of een voetbalwedstrijd. Op het Google TV smart platform heb je toegang tot veel apps zoals Spotify of Netflix. Hierdoor kun je genoeg content vinden om naar te kijken tijdens een rustige bankhangdag. Met de ingebouwde Google Chromecast stream je moeiteloos je eigen content vanaf je smartphone of tablet naar de televisie. Ook kun je deze tv gebruiken om live tv te kijken of om je eigen foto's en video's te bekijken.

Pluspunten
  • Het Triluminos scherm zorgt voor heldere en gedetailleerde kleurweergave. Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven. Het Google TV besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem kan richten naar je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de Sony KD43X85KPAEP televisie

De Sony KD43X85KPAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 56,3 cm
Breedte 96,4 cm
Diepte 6,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Sony KD43X85KPAEP heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony KD43X85KPAEP tv is Zwart van kleur.