logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022).

Tv Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony XR65A95KAEP televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony XR65A95KAEP tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony XR65A95KAEP

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony XR65A95KAEP tv

Met de Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022) krijg je een echt bioscoopgevoel in je eigen huiskamer. Het quantum dot OLED scherm zorgt voor een hoge helderheid en krachtig contrast, waardoor alle kleuren er levendig en realistisch uitzien. Door de XR processor en de 100 hertz verversingssnelheid worden snelle bewegingen vloeiend weergegeven. Zo mis je nooit meer een doelpunt tijdens een spannende wedstrijd. Daarnaast heeft de tv ook een handig extraatje, namelijk de Bravia webcam. Met deze webcam is het mogelijk om met handgebaren de tv te bedienen. Op deze manier is het kijken naar televisie nog comfortabeler. Dankzij deze technologie ervaar je al je favoriete films en series alsof je er zelf bij bent. De Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022) is een echte aanwinst voor je huiskamer. Met deze tv kun je genieten van de beste beeldkwaliteit, levendige kleuren en een vloeiende weergave van bewegingen. Daarnaast is het bedienen van deze tv ook erg eenvoudig. Met de Bravia webcam bedien je de televisie met handgebaringen. Deze tv brengt je dus het beste uit twee werelden samen: de kwaliteit van een bioscoop en het comfort van je eigen huiskamer. Kortom, de Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022) is de perfecte aanvulling voor je huiskamer. Geniet van een echte bioscoopervaring met contrastrijke, heldere beelden, levendige kleuren en een vloeiende weergave van bewegingen. Daarnaast bedien je de tv met een paar simpele handgebaren. Klaar om van een echte bioscoopervaring te genieten? Bestel de Sony Bravia QD OLED XR-65A95K (2022) dan vandaag nog.

Pluspunten
  • Dankzij het extra heldere OLED scherm kun je levensechte beelden met krachtig contrast bekijken. De slimme Cognitieve Processor XR maakt beeld en geluid nog vloeiender en realistischer. Met de meegeleverde Bravia webcam kun je handgebaren gebruiken om de tv te bedienen.

Minpunten
  • Door de lage voet heb je geen ruimte voor een soundbar direct onder het scherm.

Veelgestelde vragen over de Sony XR65A95KAEP televisie

De Sony XR65A95KAEP kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 83,7 cm
Breedte 144,4 cm
Diepte 4,3 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Sony XR65A95KAEP heeft een OLED schermtype.

De Sony XR65A95KAEP tv is Zwart van kleur.