logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia KD-85X95K (2022) + Soundbar.

Tv Sony Bravia KD-85X95K (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony HTA5000.CEL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony HTA5000.CEL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony HTA5000.CEL

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony HTA5000.CEL tv

Met de Sony Bravia KD-85X95K (2022) en de Sony HT-A5000 creëer je een nieuwe kijk- en luisterervaring. De mini-Led Local Dimming technologie zorgt ervoor dat donkere delen in het beeld echt donker zijn. Miljoenen piepkleine led lampjes schakelen individueel aan en uit, waardoor het verschil tussen licht en donker groot is. Dit resulteert in een krachtig contrast. De heldere maan is bijvoorbeeld erg fel wit, terwijl de donkere hemel erachter diepzwart is. Met de 10-bit schermtechnologie worden ruim 1 miljard kleuren weergegeven. Hierdoor zie je zelfs de subtielste kleurdetails. De XR processor zorgt ervoor dat beelden vloeiend, kleurrijk en realistisch worden weergegeven. Met het overzichtelijke Google TV smart menu heb je toegang tot een breed aanbod aan streaming apps. Zo start je in een handomdraai Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, en kijk je gemakkelijk je favoriete serie. Ben je een fanatieke gamer en gebruik je een PlayStation 5? Dan biedt de KD-85X95K handige extra functies die je het gamen nog vloeiender maken. De Variable Refresh Rate technologie zorgt ervoor dat de verversingssnelheid van je tv altijd overeenkomt met de verversingssnelheid van de PlayStation 5. Zo heb je altijd een perfecte game-ervaring.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Met behulp van mini-led local dimming bekijk je contrastrijke beelden met diepe zwartwaarden. De krachtige Cognitieve Processor XR maakt beeld en geluid nog vloeiender en realistischer.

Minpunten
  • Deze televisie heeft geen hoofdtelefoonaansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sony HTA5000.CEL televisie

De Sony HTA5000.CEL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,7 cm
Breedte 121 cm
Diepte 14 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Sony HTA5000.CEL heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony HTA5000.CEL tv is Zwart van kleur.