logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 8K 85QN900A.

Tv Samsung Neo QLED 8K 85QN900A.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE85QN900ATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE85QN900ATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE85QN900ATXXN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE85QN900ATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 8K 85QN900A krijg je een prachtig beeld op een groot 85 inch beeldscherm met 8K resolutie. Aan de achterzijde zorgen duizenden kleine lampjes, Neo QLED, voor een hoge piekhelderheid, een hoog contrast en een kleurbereik van 1 miljard kleuren (10 bit). Daarnaast wordt HDR ondersteuning geboden, waardoor je kleuren zo realistisch mogelijk kunt ervaren. Of je nu naar een voetbalwedstrijd, een sterrennacht of een documentaire kijkt: elk subtiel kleurverschil is te zien. Stream je content met een 4K resolutie, dan zorgt de slimme Neo Quantum processor er voor dat dit wordt omgezet in scherp 8K beeld. De Samsung Neo QLED 8K 85QN900A is voorzien van een Slim One Connect Box, een los kastje met alle benodigde aansluitingen. Hiermee kun je je tv gemakkelijk aansluiten op externe apparaten, zoals een spelcomputer, blu-ray speler of soundbar. Ook kun je vanaf hier content streamen, zoals films, series of muziek. Zo geniet je altijd van een scherp en realistisch beeld en een optimale geluidservaring.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hogere helderheid en krachtiger contrast dan andere Samsung tv's

  .

  De Neo Quantum Processor 8K verbetert beelden naar de 8K resolutie, zodat kleine details van het beeld duidelijk zichtbaar zijn

  .

  Je sluit al je randapparatuur met één transparante kabel aan op de tv via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Minpunten
 • Er is nog maar weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar, waardoor live televisie in full HD nooit zo scherp wordt als native 8K.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE85QN900ATXXN televisie

De Samsung QE85QN900ATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 107,1 cm
Breedte 187,6 cm
Diepte 1,54 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung QE85QN900ATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE85QN900ATXXN tv is Zwart van kleur.