logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 55QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 55QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE55QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE55QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE55QN90BATXXN

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE55QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 55QN90B (2022) geniet je van een realistisch beeld en een meeslepend geluid. De Neo QLED technologie bestaat uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor ervaar je een dieper zwart en een helder licht. Ook heeft de tv een 10 bit paneel dat meer dan 1 miljoen kleuren weergeeft. Zo onderscheid je alle tinten in bijvoorbeeld een landschap of een mensenmenigte. Met Adaptive Picture past het beeld zich automatisch aan de omgeving aan, zodat je geen last hebt van reflecties op het scherm. Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid uit verschillende speakers komt. Het lijkt net alsof het geluid uit de boven- en onderkant, maar ook uit de zijkanten komt. Dolby Atmos projecteert het geluid ook naar het plafond, waardoor het lijkt alsof je middenin de actie zit. Verder heeft de tv een anti-reflectielaag waardoor je geen last hebt van reflecties. Met de Samsung Neo QLED 55QN90B (2022) ervaar je een realistisch beeld en een meeslepend geluid.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan op welke beelden je kijkt en de ruimte waarin je tv kijkt

  .

  De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid van meerdere kanten van de televisie komt, waardoor filmmuziek en gesprekken dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan je tv aansluit.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE55QN90BATXXN televisie

De Samsung QE55QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,5 cm
Breedte 122,7 cm
Diepte 2,59 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Samsung QE55QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE55QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.