logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-S60B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-S60B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-S60B/XN

Schermdiagonaal

50 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung HW-S60B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) en Samsung HW-S60B soundbar ervaar je levensechte beelden met een meeslepend en ruimtelijk geluid. Door de Neo QLED technologie bestaat het beeldscherm uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen, waardoor je een echt contrast tussen donkere en lichte beelden hebt. Het 10 bit paneel zorgt dat de tv beschikt over meer dan 1 miljoen kleuren, waardoor je al je favoriete films, series en games in perfecte kleuren kunt bekijken. Met Adaptive Picture past het beeldscherm zich automatisch aan aan de omgeving, waardoor je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. De Samsung HW-S60B soundbar zorgt voor bioscoopgeluid, gewoon thuis in je eigen woonkamer. Door de Dolby Atmos technologie wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, waardoor het geluid van alle kanten komt. De soundbar ondersteunt daarnaast Q-Symphony, waardoor het geluid van de bar gecombineerd wordt met de luidsprekers van de tv. Hierdoor kan je genieten van een meeslepende surround sound die je zo in een bioscoop zou horen. Met de Samsung Neo QLED 50QN90B (2022) en Samsung HW-S60B soundbar ervaar je een levensechte beelden en geluiden in je eigen woonkamer.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar geniet je van een volledige kijk- en luisterervaring. Dankzij het Neo QLED-scherm kijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast. Door Q-Symphony hoor je zowel de speakers van de tv als die van de soundbar voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
  • Deze bundel heeft geen externe subwoofer, waardoor diepe basgeluiden niet altijd goed hoorbaar zijn.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S60B/XN televisie

De Samsung HW-S60B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,2 cm
Breedte 67 cm
Diepte 10,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 50 inch.

De Samsung HW-S60B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-S60B/XN tv is Zwart van kleur.