logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 65QN90B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 65QN90B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q930B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q930B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q930B/XN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q930B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 65QN90B (2022) en Samsung HW-Q930B soundbar ervaar je een unieke, realistische audiovisuele beleving. De televisie beschikt over Neo QLED technologie die een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren heeft. Hierdoor zijn zwarte beelden echt zwart en zijn lichte beelden echt helder. Met Adaptive Picture past de TV de helderheid aan de omgeving aan. Zo heb je geen last van vervelende reflecties op het scherm. De Samsung HW-Q930B soundbar versterkt de audio ervaring met realistisch en ruimtelijk geluid. Hierdoor heb je het gevoel dat je in een echte bioscoop zit. De soundbar heeft 9 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers voor een optimaal surround geluid. In combinatie met de meegeleverde achterspeakers levert de soundbar een intense beleving. Ook maken de soundbar en de televisie gebruik van Q-Symphony om geluid te synchroniseren. Met de Samsung Neo QLED 65QN90B (2022) en Samsung HW-Q930B soundbar ervaar je een ultieme audiovisuele beleving die je zo in de bioscoop zou verwachten.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterervaring. Met Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden met hoge helderheid en krachtig contrast bekijken. Dankzij Q-Symphony kun je zowel de speakers van de tv als die van de soundbar horen voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
  • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan je tv kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930B/XN televisie

De Samsung HW-Q930B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung HW-Q930B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q930B/XN tv is Zwart van kleur.