logo
  1. Samsung
  2. Samsung Crystal UHD 85BU8000 (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Crystal UHD 85BU8000 (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-B550/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-B550/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-B550/XN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-B550/XN tv

Met de Samsung Crystal UHD 85BU8000 (2022) en de Samsung HW-B550 creëer je een thuisbioscoop. De Crystal 4K processor levert heldere, kleurrijke beelden en is snel, waardoor je gemakkelijk schakelt tussen apps, live televisie en het internet in de Tizen smart hub. Stream je favoriete films op Netflix en luister naar je favoriete artiesten op Spotify. Of koppel jouw mobiele apparaat aan de televisie voor het tonen van jouw eigen foto's en video's. Geniet ook van een mooi beeld met de Ambient Mode, waarmee je bijvoorbeeld een slideshow van je vakantiefoto's, een weerbericht of het laatste nieuws toont. De Solar One Remote laadt zichzelf op met kunst- en daglicht, waardoor batterijen verleden tijd zijn. Met de Samsung HW-B550 soundbar ervaar je krachtig geluid bij al je favoriete content. De soundbar is voorzien van een hdmi aansluiting, optische aansluiting en verbindt via Bluetooth.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar kun je genieten van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Dankzij de Crystal 4K beeldprocessor kijk je naar heldere en kleurrijke beelden op het extra dunne 4K beeldscherm. Met de Ambient Mode functie zorg je ervoor dat de tv er ook mooi uitziet als je deze niet gebruikt.

Minpunten
  • Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden minder vloeiend weergegeven.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-B550/XN televisie

De Samsung HW-B550/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,9 cm
Breedte 86 cm
Diepte 7,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung HW-B550/XN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung HW-B550/XN tv is Zwart van kleur.