logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 8K 65QN900B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 8K 65QN900B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q990B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q990B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q990B/XN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q990B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 8K 65QN900B (2022) en de HW-Q990B soundbar haal je je eigen thuisbioscoop in huis. 8K-resolutie zorgt voor een kristalheldere beeldkwaliteit, waardoor je alle details duidelijk kunt zien. De Neo AI Quantum Processor 8K verbetert beelden in 4K-kwaliteit naar 8K-kwaliteit. De Neo QLED-techniek zorgt voor een diepe zwartweergave en levendige kleuren. Duizenden leds worden individueel aangestuurd, waardoor donkere gedeelten van het scherm echt donker zijn en heldere gedeelten juist erg helder. De quantum dots zorgen voor een heldere kleurweergave en een breed kleurbereik. Zo zie je elke subtiele kleurtint in bijvoorbeeld een blauwe lucht. Sluit al je randapparatuur aan op de strak ontworpen Slim One Connect Box, die je aansluit op de televisie via een transparante kabel. In combinatie met de Samsung HW-Q990B soundbar ervaar je een optimaal geluid. De soundbar bevat 11 voor- en achterluidsprekers, waardoor je een echte bioscoopervaring in je woonkamer creëert.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van televisie en soundbar creëer je je eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en overtuigend geluid

  .

  Met de Neo QLED technologie bekijk je beelden met pure kleuren, optimale helderheid en boeiend contrast

  .

  Al je randapparatuur verbind je met slechts één kabel aan de televisie via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Minpunten
 • Volledige HD of 4K content is niet zo scherp als 8K content, maar er is nog steeds weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q990B/XN televisie

De Samsung HW-Q990B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,95 cm
Breedte 123,2 cm
Diepte 13,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung HW-Q990B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q990B/XN tv is Zwart van kleur.