logo
 1. Samsung
 2. Samsung The Frame 75LS03B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung The Frame 75LS03B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-S800B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-S800B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-S800B/XN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-S800B/XN tv

Met de Samsung The Frame 75LS03B (2022) ben je verzekerd van een bijzonder kijkgenot. Door het 10-bit QLED 4K scherm zie je alle details van de beelden. Van het blauwe lucht tot het grasveld, alles komt tot leven. Het dunne ontwerp van 25 millimeter zorgt ervoor dat de tv strak en plat tegen de muur hangt. Je kunt zelf kiezen of je de tv met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount ophangt of op een meubel zet. Met The Frame kun je ook kiezen uit meer dan honderd kunstwerken uit de Art Store of je eigen foto’s laten weergeven. De lichtsensor in de tv past de helderheid van het scherm aan op het licht in je omgeving, waardoor het lijkt alsof je een echt schilderij of een echte foto aan de muur hebt. Met de One Connect Box kun je al je randapparatuur aansluiten, waardoor er maar één transparante kabel naar je tv loopt. Deze box zorgt ervoor dat het geheel netjes en strak oogt. Door de Samsung The Frame 75LS03B (2022) in huis te halen, ervaar je het ultieme kijkgenot. De beelden zien er gedetailleerd en kleurrijk uit en je hebt de keuze uit meer dan honderd kunstwerken. De One Connect Box maakt het geheel netjes en strak. Je hebt een bijzonder kunstwerk in huis gehaald!

Pluspunten
 • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid

  .

  Met dank aan het matte scherm en de lichtsensor tover je je televisie om tot een echt schilderij.Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv aan via de One Connect Box.

Minpunten
 • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung zodra je de tv hebt ontvangen

  .

  Door edge lit local dimming zijn de zwarte delen van het beeld niet altijd volledig zwart.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S800B/XN televisie

De Samsung HW-S800B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 3,8 cm
Breedte 116 cm
Diepte 3,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung HW-S800B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-S800B/XN tv is Zwart van kleur.