logo
  1. TCL
  2. TCL QLED 43C635 (2022) + Soundbar.

Tv TCL QLED 43C635 (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de TCL S522W televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de TCL S522W tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie TCL S522W

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de TCL S522W tv

Met de TCL QLED 43C635 en TCL S522W soundbar ervaar je helder en kleurrijk beeld en realistisch geluid. Dankzij de quantum dot laag, bestaande uit nanokristallen, heb je een uitzonderlijk kleurbereik en contrast. De 4K UHD resolutie zorgt dat je elk klein detail kunt waarnemen, zoals de veren van een papegaai. Ook heeft de televisie een lage input lag, waardoor je nauwelijks last hebt van vertraging tijdens het gamen. Bovendien heeft de televisie het Google TV smart platform met apps als Disney+ en Netflix. Met spraakopdrachten via Google Assistant navigeer je gemakkelijk door het smart platform. De TCL S522W soundbar biedt een aanvulling op de kwaliteit van het geluid. De meegeleverde subwoofer brengt extra diepte in het geluid. De soundbar is eenvoudig te koppelen aan je televisie, waarna je optimaal van films en series kunt genieten. Kortom, met de TCL QLED en TCL S522W soundbar heb je een uitstekende combinatie voor een optimale kijk- en luisterbeleving.

Pluspunten
  • Met deze tv en soundbar geniet je van scherpe beelden en een realistisch geluid. Door full array local dimming worden de donkere gebieden van het beeld echt zwart. Via smart tv heb je toegang tot apps, spellen en online entertainment.

Minpunten
  • Door de verversingssnelheid van 50 hertz worden snelle bewegingen niet altijd even soepel getoond.

Veelgestelde vragen over de TCL S522W televisie

De TCL S522W kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 7 cm
Breedte 80 cm
Diepte 9,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De TCL S522W heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De TCL S522W tv is Zwart van kleur.