logo
 1. LG
 2. LG OLED83C24LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED83C24LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS80QY.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS80QY.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS80QY.DDEULLK

Schermdiagonaal

83 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS80QY.DDEULLK tv

Met de LG OLED83C24LA (2022) en LG DS80QY soundbar creëer je een echt thuisbioscoop-ervaring. Het OLED scherm heeft een prachtig diep zwart en helder wit, dankzij de pixel die apart oplicht of dimt. De a9 Gen5 processor past de helderheid van het scherm aan aan het omgevingslicht, zodat het beeld optimaal zichtbaar is. Ook analyseert de processor het beeld en verbetert de kleurweergave, scherpte en bewegingen. Met het WebOS menu heb je een groot aanbod aan streaming apps, zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. De LG DS80QY soundbar brengt je films en series naar het volgende niveau. Met Dolby Atmos kan het geluid via het plafond weerkaatst worden, zodat je het gevoel hebt dat je middenin de actie zit. De subwoofer zorgt voor de diepste tonen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de film. Laat je verrassen door de ultieme thuisbioscoopervaring van de LG OLED83C24LA (2022) en de LG DS80QY soundbar.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met een hoge kwaliteit beeld en krachtig geluid

  .

  Dankzij het OLED scherm bekijk je beelden met een krachtig contrast en diepzwarte kleuren

  .

  Door de slimme a9 Gen5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en navigeer je soepel door het smart menu.

Minpunten
 • Deze tv heeft een lagere helderheid dan de LG OLED G2.

Veelgestelde vragen over de LG DS80QY.DDEULLK televisie

De LG DS80QY.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 100 cm
Diepte 13,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 83 inch.

De LG DS80QY.DDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De LG DS80QY.DDEULLK tv is Zwart van kleur.