logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 85QN90B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 85QN90B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q930B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q930B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q930B/XN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q930B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 85QN90B (2022) en Samsung HW-Q930B soundbar maak je je huiskamer om tot een ware bioscoop. Het beeldscherm is uitgerust met Neo QLED technologie waardoor het beeldscherm bestaat uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor ervaren kijkers een levensechte kleurenweergave met een diepe zwart en heldere lichten. Ook het 10 bit paneel draagt bij aan een heldere kleurenweergave met meer dan 1 miljoen kleuren. Met Adaptive Picture past het beeld zich vervolgens automatisch aan aan de omgeving. Voor een meeslepende bioscoopervaring wordt deze tv ook geleverd met de Samsung HW-Q930B soundbar. Het geluid wordt via 9 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers verspreid. Dankzij de Dolby Atmos technologie ervaar je een intense surround beleving, waarbij het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Samen met de meegeleverde achterspeakers en de Q-Symphony technologie ervaar je het geluid van de bioscoop in je eigen huiskamer.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterervaring

  .

  Met het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Q-Symphony zorgt ervoor dat je zowel de speakers van de tv als die van de soundbar kunt horen voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan je tv kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930B/XN televisie

De Samsung HW-Q930B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung HW-Q930B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q930B/XN tv is Zwart van kleur.