logo
 1. Samsung
 2. Samsung The Frame 55LS03A.

Tv Samsung The Frame 55LS03A.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE55LS03AAUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE55LS03AAUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE55LS03AAUXXN

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE55LS03AAUXXN tv

De Samsung The Frame 55LS03A is een ware kunstwerk, zowel als tv als als decoratie. Het platte ontwerp en de verwisselbare lijst zorgen voor een perfecte integratie in je interieur. Je kan de tv op pootjes zetten, maar ook de meegeleverde Slim Fit Wall Mount gebruiken voor een strakke bevestiging aan de muur. Ook als je de tv uitzet, is The Frame een sieraad in je woonkamer. Kies uit honderden kunstwerken in de Samsung Art Store en je hebt nooit meer last van een 'zwart gat'. Maar je kunt ook je eigen foto's laten zien via je smartphone. Dankzij het QLED beeldscherm met 1 miljard kleuren (10 bit) en 100 hertz verversing geniet je van een haarscherp beeld. Kies uit verschillende lijsten en maak The Frame helemaal jouw tv.

Pluspunten
 • Het QLED scherm met 1 miljard kleuren en een verversing van 100 hertz zorgt voor een rijke kleurweergave en vloeiende beelden

  .

  Al je randapparatuur kun je met een transparante kabel aansluiten op de tv via de One Connect Box

  .

  Laat via de Art Store je favoriete kunst en foto's op de tv te zien.

Minpunten
 • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv hebt ontvangen. Door de edge lit local dimming zijn zwarte delen van het beeld niet altijd echt helemaal zwart.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE55LS03AAUXXN televisie

De Samsung QE55LS03AAUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,9 cm
Breedte 123,8 cm
Diepte 2,49 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Samsung QE55LS03AAUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE55LS03AAUXXN tv is Zwart van kleur.