logo
  1. Samsung
  2. Samsung The Frame 85LS03B (2022).

Tv Samsung The Frame 85LS03B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE85LS03BAUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE85LS03BAUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE85LS03BAUXXN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE85LS03BAUXXN tv

Met de Samsung The Frame 85LS03B (2022) haal je een veelzijdig kunstwerk in huis. Of je deze QLED tv nu met pootjes op een meubel zet of met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount tegen de muur hangt, dankzij het dunne ontwerp van 25 millimeter hangt The Frame strak tegen de muur. Met de Art Mode kun je kiezen uit honderden kunstwerken uit de Art Store of je eigen foto's op de tv laten zien. De lichtsensor past de helderheid van het scherm automatisch aan op het omgevingslicht, waardoor het net lijkt alsof je een echt schilderij of een echte foto aan de muur hebt. Met de One Connect Box maak je de opstelling extra strak en net. Al je randapparatuur sluit je aan op dit kastje, terwijl er maar één transparante kabel naar je tv loopt. Bovendien profiteer je van een 10 bit QLED 4K scherm, waardoor alles wat je kijkt er gedetailleerd en kleurrijk uitziet. De Samsung The Frame 85LS03B (2022) is niet alleen stijlvol, maar ook een echte aanwinst voor je interieur.

Pluspunten
  • Dankzij het matte scherm en de lichtsensor verander je je televisie in een echt schilderij. Je verbindt al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv via de One Connect Box. Het 10 bit QLED scherm zorgt voor een rijke, gedetailleerde kleurweergave en een hoge helderheid.

Minpunten
  • Je moet de wisselbare lijst aanvragen bij Samsung nadat je de tv hebt ontvangen

    .

    Door edge-lit local dimming zijn donkere delen van het beeld niet altijd echt donker.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE85LS03BAUXXN televisie

De Samsung QE85LS03BAUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 108,5 cm
Breedte 190,4 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung QE85LS03BAUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE85LS03BAUXXN tv is Zwart van kleur.