logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 75QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 75QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE75QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE75QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE75QN90BATXXN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE75QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) ervaar je een ware visuele en auditieve beleving. Deze technologisch geavanceerde tv zorgt voor een kleurrijk beeld met een meeslepend geluid. De Neo QLED technologie bestaat uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor krijg je een diep zwart beeld dat helder en kleurrijk is. Met het 10 bit paneel bekijk je beelden met een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren, waardoor je alle details in een grasveld of een mensenmenigte kunt onderscheiden. Met Adaptive Picture past de tv het beeld automatisch aan aan de omgeving. Zo hoef je geen last meer te hebben van reflecties op het scherm als je de tv in een overbelichte kamer gebruikt. Daarnaast zorgt Object Tracking Sound+ ervoor dat het geluid uit meerdere plaatsen tegelijk komt. Hierdoor lijkt het net alsof het geluid uit de boven- en onderkant, maar ook uit de zijkanten komt. Met Dolby Atmos wordt het geluid naar het plafond geprojecteerd, waardoor het net lijkt alsof het geluid ook boven jou klinkt. Met de anti-reflectielaag heb je hier nog meer plezier van. Geniet met de Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) van een nieuwe manier van kijken en luisteren.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en krachtig contrast bekijken

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan op de beelden die je kijkt en de ruimte waar je tv staat

  .

  De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid uit meerdere richtingen komt, zodat filmmuziek en gesprekken tussen acteurs dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan de tv kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE75QN90BATXXN televisie

De Samsung QE75QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 95,7 cm
Breedte 167 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung QE75QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE75QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.