logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 75QN90C (2023).

Tv Samsung Neo QLED 75QN90C (2023).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE75QN90CATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE75QN90CATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE75QN90CATXXN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE75QN90CATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 75QN90C (2023) ervaar je heldere beelden met een krachtig contrast. Deze tv is uitgerust met Neo QLED technologie, waarmee duizenden kleine led lampjes individueel oplichten en dimmen waar nodig. Hierdoor heb je optimale kleurweergave en een realistische en kleurrijke weergave van je favoriete films en series. Ook overdag of in een lichte kamer geniet je van helder beeld dankzij de anti-reflectielaag en de hoge helderheid. Ook het geluid is een genot met de Samsung Neo QLED 75QN90C (2023). Met Object Tracking Sound+ volgt het geluid de acties op het scherm. Wanneer er bijvoorbeeld een auto in beeld rijdt, hoor je het geluid van die auto ook van links naar rechts uit de tv. Zo worden spannende films en series nog realistischer. En met de smart voice-technologie kun je bovendien makkelijk je favoriete shows en muziek afspelen door simpelweg te vragen om deze te starten.

Pluspunten
  • Dankzij de Neo QLED techniek bekijk je contrastrijke en kleurrijke beelden. Door de anti-reflectielaag en de hoge helderheid heb je weinig last van reflecties. Object Tracking Sound+ zorgt voor een ruimtelijk en vol geluid.

Minpunten
  • Deze tv beschikt niet over een One Connect Box, waarmee je randapparatuur aansluit via één kastje.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE75QN90CATXXN televisie

De Samsung QE75QN90CATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 95,74 cm
Breedte 167 cm
Diepte 2,67 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung QE75QN90CATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE75QN90CATXXN tv is Zilver van kleur.