logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 43QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 43QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE43QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE43QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE43QN90BATXXN

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE43QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 43QN90B (2022) ervaar je levensechte beelden en een meeslepend geluid. Deze tv heeft de Neo QLED technologie, waarmee duizenden lampjes individueel oplichten en dimmen. Hierdoor krijg je een krachtig contrast tussen donkere en lichte beelden. Met het 10 bit paneel geniet je van meer dan 1 miljoen kleuren, waardoor je alle tinten in bijvoorbeeld een grasveld of een mensenmenigte ziet. Met Adaptive Picture past het beeld zich automatisch aan aan de omgeving. Hierdoor heb je geen last van vervelende reflecties op het scherm. Om het geluidservaring te versterken is er Object Tracking Sound+ met de speakers op meerdere plaatsen. Dolby Atmos zorgt ervoor dat het geluid naar het plafond wordt geprojecteerd, waardoor het lijkt alsof het geluid ook boven jou klinkt. Hierdoor lijkt het alsof je middenin de actie staat, wat het kijken en spelen nog beter maakt. Ook heeft de tv een anti-reflectielaag, waardoor je altijd optimaal kunt genieten van de tv.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED scherm bekijken jullie gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan, aan welke beelden je kijkt en de ruimte waarin je tv kijkt

  .

  De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid vanuit meerdere kanten komt, waardoor filmmuziek en gesprekken tussen acteurs dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan je tv kan aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE43QN90BATXXN televisie

De Samsung QE43QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 55,8 cm
Breedte 96 cm
Diepte 2,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Samsung QE43QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE43QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.