logo
  1. Samsung
  2. Samsung Neo QLED 85QN85B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 85QN85B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE85QN85BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE85QN85BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE85QN85BATXXN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung QE85QN85BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 85QN85B (2022) krijg je een kleurrijk en haarscherp beeld te zien, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete content. Het dunne ontwerp van 27 millimeter zorgt ervoor dat de tv een stijlvolle toevoeging is aan jouw interieur. Door de Neo QLED techniek bestaat het beeldscherm uit duizenden lampjes die individueel dimmen en oplichten. Hierdoor worden donkere en lichte delen nauwkeurig weergegeven. In combinatie met het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning, krijg je beelden met een hoge kleurintensiteit te zien. Daarnaast is het beeld aan te passen naar een 4K resolutie met de Neo AI Quantum Processor 4K. Hierdoor krijg je een haarscherp beeld te zien, alsof je er zelf bij bent. Het geluid wordt naar het plafond gestuurd door Dolby Atmos, waardoor het lijkt alsof je middenin de actie zit. Met de Solarcell One Remote afstandsbediening hoef je geen batterijen meer te vervangen. De afstandsbediening laadt zichzelf op met kunst- en daglicht. Met het Tizen smart platform heb je eenvoudig toegang tot al je favoriete apps als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Kortom, met de Samsung Neo QLED 85QN85B (2022) geniet je optimaal van een kleurrijk beeld en geluid.

Pluspunten
  • Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast. Het 10-bits paneel en de HDR-ondersteuning zorgen voor contrastrijke en kleurrijke beelden, waardoor beelden realistisch overkomen. Het Tizen besturingssysteem brengt live televisie, apps, en internet op een overzichtelijke manier samen.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waardoor je hem op je kijkpositie kunt richten.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE85QN85BATXXN televisie

De Samsung QE85QN85BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 108,1 cm
Breedte 189,2 cm
Diepte 2,72 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung QE85QN85BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE85QN85BATXXN tv is Zilver van kleur.