logo
  1. Samsung
  2. Samsung The Frame 75LS03B (2023).

Tv Samsung The Frame 75LS03B (2023).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE75LS03BGUXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE75LS03BGUXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE75LS03BGUXXN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung QE75LS03BGUXXN tv

De Samsung The Frame 75LS03B (2023) is een kunstwerk voor in je huis. Je tv heeft een mat scherm, waardoor licht nauwelijks reflecteert. Hierdoor zie je altijd duidelijk wat je kijkt én lijken de schilderijen die je toont net echt. Met de meegeleverde Slim Fit muurbeugel hang je je tv echt strak tegen de muur. Al je randapparatuur sluit je aan op de externe One Connect Box, zodat er maar één transparante kabel naar je tv loopt. Hierdoor heb je een nette tv opstelling aan de wand. Je kunt kiezen uit duizenden kunstwerken die je kunt tonen op de tv via de Art Store. Dankzij de verwisselbare lijst past de The Frame tv perfect in je interieur. De lijst kun je eenvoudig vastklikken aan de rand van de tv en kun je vragen bij Samsung in een kleur die past bij de stijl van je woonkamer. Het scherm is een 10 bit QLED scherm, waardoor je een uitstekend kleur- en contrastvermogen hebt. Kortom, de Samsung The Frame 75LS03B (2023) is een kunstwerk dat perfect past in je huis.

Pluspunten
  • Dankzij het matte scherm en de meegeleverde muurbeugel hangt je televisie als een echt schilderij op je muur. Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv aan via de One Connect Box. Het 10 bit QLED scherm zorgt voor een rijke en gedetailleerde kleurweergave.

Minpunten
  • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv hebt ontvangen

    .

    Met edge-lit local dimming zijn de zwarte delen van het beeld niet altijd echt diepzwart.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE75LS03BGUXXN televisie

De Samsung QE75LS03BGUXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 96 cm
Breedte 168,2 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung QE75LS03BGUXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE75LS03BGUXXN tv is Zwart van kleur.