logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 65QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 65QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE65QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE65QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE65QN90BATXXN

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE65QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 65QN90B (2022) ben je verzekerd van een overweldigend beeld en een meeslepend geluid. De Neo QLED technologie biedt duizenden lampjes die ieder apart oplichten en dimmen, waardoor je echt diepe zwarte kleuren en heldere lichte kleuren ziet. Met het 10 bit paneel heeft de tv een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren, wat ervoor zorgt dat je alle tinten ziet in bijvoorbeeld een grasveld of een mensenmenigte. Met Adaptive Picture past het beeld zich automatisch aan de omgeving aan, waardoor je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. Met Object Tracking Sound+ en Dolby Atmos heb je een unieke geluidservaring. De speakers bevinden zich niet op één plek, maar op meerdere plaatsen waardoor het geluid uit de boven- en onderkant, maar ook uit de zijkanten komt. Bovendien wordt het geluid naar het plafond geprojecteerd, waardoor het lijkt alsof het geluid ook boven je komt en je middenin de actie bent. Daarnaast is er een anti-reflectielaag aanwezig die ervoor zorgt dat je kunt genieten van een helder beeld, zonder reflectie.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast bekijken

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan op welke beelden je bekijkt en de ruimte waarin je tv wordt geplaatst

  .

  De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid uit meerdere richtingen komt, waardoor muziek en filmdialogen dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel aan je tv aansluit.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE65QN90BATXXN televisie

De Samsung QE65QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 82,8 cm
Breedte 144,6 cm
Diepte 2,59 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Samsung QE65QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE65QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.