logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 55QN95B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 55QN95B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE55QN95BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE55QN95BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE55QN95BATXXN

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung QE55QN95BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 55QN95B (2022) ervaar je een prachtig beeld met heldere kleuren en contrasten. De dunne televisie met een dikte van 17 millimeter is voorzien van de innovatieve Neo QLED technologie. Hierdoor bestaat de tv uit duizenden led lampjes die individueel aangestuurd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat donkere beelden echt donker en lichte beelden echt helder worden weergegeven. Ook beschikt de televisie over een 10-bits paneel en een kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. Hierdoor worden alle tinten in een schaduw of in een wolkenveld weergegeven. Met Adaptive Picture past de beeldweergave zich aan aan de omgevingsfactoren van de tv. Ook heeft de tv een anti-reflectielaag waardoor weerspiegelingen tot een minimum worden beperkt. Met de Ultra Wide Viewing Angle bekijk je vanuit elke hoek in je kamer in perfecte kwaliteit. Daarnaast heeft de tv het Tizen smart platform waarmee je al je favoriete content bekijkt op apps zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Laat je verbazen door de moderne technologie en geniet van een filmavond met de Samsung Neo QLED 55QN95B (2022).

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast bekijken

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan op de beelden die je bekijkt en de ruimte waar je tv staat

  .

  Je sluit alle randapparatuur met één transparante kabel op de tv aan via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Minpunten
 • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem naar je kijkpositie kan richten.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE55QN95BATXXN televisie

De Samsung QE55QN95BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,7 cm
Breedte 122,8 cm
Diepte 1,78 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Samsung QE55QN95BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE55QN95BATXXN tv is Zilver van kleur.