logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 85QN90B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 85QN90B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE85QN90BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE85QN90BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE85QN90BATXXN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Samsung QE85QN90BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 85QN90B (2022) geniet je van een ongekende kijk- en luisterervaring. Dankzij de Neo QLED technologie bestaat het beeldscherm uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor zijn zwarte beelden echt zwart en zijn lichte beelden echt helder. Met een 10 bit paneel profiteer je van meer dan 1 miljoen kleuren, zodat je alle delicate tinten in je favoriete films en series kunt onderscheiden. Adaptive Picture past het beeld automatisch aan aan de omgeving, zodat je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. Met Object Tracking Sound+ klinkt het geluid via meerdere speakers, waardoor het net lijkt alsof het geluid uit alle richtingen komt. Hierdoor lijkt het alsof je middenin de actie zit tijdens het kijken van een film of het spelen van een game. Dolby Atmos zorgt ervoor dat het geluid naar het plafond wordt geprojecteerd, waardoor je een nog authentiekere ervaring krijgt. Bovendien beschikt de tv over een anti-reflectielaag waardoor je een optimaal kijkcomfort hebt. Kortom, de Samsung Neo QLED 85QN90B (2022) is de perfecte tv om je favoriete films en series te kijken.

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED scherm kunnen gedetailleerde kleurrijke beelden met hoge helderheid en krachtig contrast worden weergegeven

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan op basis van het bekeken beelden en de ruimte waarin de tv wordt gebruikt

  .

  De Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid van verschillende kanten kunnen worden gehoord, waardoor filmmuziek en gesprekken tussen acteurs dynamischer klinken.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je al je apparatuur met één kabel kan aansluiten op je tv.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE85QN90BATXXN televisie

De Samsung QE85QN90BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 108,2 cm
Breedte 189,2 cm
Diepte 2,7 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung QE85QN90BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE85QN90BATXXN tv is Zwart van kleur.