logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 8K 75QN800B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 8K 75QN800B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q990B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q990B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q990B/XN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q990B/XN tv

De Samsung Neo QLED 8K 75QN800B (2022) en de Samsung HW-Q990B soundbar bieden je een ware bioscoopervaring thuis. De 8K resolutie zorgt ervoor dat je zelfs kleine details duidelijk kunt zien in het beeld, zoals individuele bladeren aan een boom of mensen in een publiek tijdens een sportwedstrijd. De slimme Neo AI Quantum Processor 8K verbetert het beeld naar 8K resolutie, zelfs als je content in 4K kijkt. Daarnaast heeft het Neo QLED scherm een krachtig contrast en levendige kleuren, dankzij de combinatie van mini-led en quantum dots. Met de Slim One Connect Box heeft je tv een minimalistisch uiterlijk. Al je randapparatuur sluit je aan op dit kastje en verbind je met één transparante kabel met de tv. Zo ziet je tv er opgeruimd uit. De Samsung HW-Q990B soundbar biedt je een bioscoopervaring in je eigen huiskamer. De soundbar is voorzien van een krachtige versterker met ruimtelijk 3D-geluid. Dit zorgt voor een helder en realistisch geluidsbeeld, voor een intense luisterervaring. Met de Dolby Atmos technologie krijg je een meeslepende surround sound ervaring. De soundbar is ook voorzien van spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant. Zo bedien je je soundbar met je stem.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een volledige bekijk- en luisterervaring

  .

  Dankzij het Neo QLED scherm kun je gedetailleerde kleurrijke beelden met hoge helderheid en krachtig contrast bekijken

  .

  De kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar dankzij de 8K UHD-resolutie.

Minpunten
 • Full HD of 4K content komt niet zo scherp in beeld als 8K content, maar er is nog weinig 8K beeldmateriaal beschikbaar.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q990B/XN televisie

De Samsung HW-Q990B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,95 cm
Breedte 123,2 cm
Diepte 13,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung HW-Q990B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q990B/XN tv is Zwart van kleur.