logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q930B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q930B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q930B/XN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung HW-Q930B/XN tv

Met de Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) en de Samsung HW-Q930B soundbar kun je genieten van levensechte beelden met een meeslepend en ruimtelijk geluid. De Neo QLED-technologie bestaat uit duizenden lampjes die individueel oplichten en dimmen voor een zwart beeld dat echt zwart is en heldere beelden die echt helder zijn. Met het 10-bits paneel heeft de tv een kleurenpalet van meer dan 1 miljoen kleuren, waardoor je alle tinten in een grasveld of een mensenmenigte kunt onderscheiden. Adaptive Picture past het beeld automatisch aan aan de omgeving, waardoor je geen last krijgt van vervelende reflecties op het scherm. De Samsung HW-Q930B soundbar brengt het bioscoopgeluid naar je huiskamer. De soundbar is uitgerust met 9 voor- en surround speakers en 4 opwaarts gerichte speakers. Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Samen met de meegeleverde achterspeakers creëer je een intense surround beleving. Omdat de soundbar en de tv Q-Symphony ondersteunen, kun je genieten van een harmonisch geluid dat perfect is afgestemd op het beeld van de tv. Vergeet nooit meer een moment en geniet van een verbluffend beeld en geluid met de Samsung Neo QLED 75QN90B (2022) en Samsung HW-Q930B soundbar.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van een complete kijk- en luisterbeleving

  .

  Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde, kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast

  .

  Met Q-Symphony hoor je zowel de speakers van de tv als die van de soundbar voor een ruimtelijk geluid.

Minpunten
 • De tv wordt niet geleverd met de One Connect Box, waarmee je alle apparaten met één kabel aan je tv kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q930B/XN televisie

De Samsung HW-Q930B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 111 cm
Diepte 12 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung HW-Q930B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q930B/XN tv is Zwart van kleur.