logo
 1. Samsung
 2. Samsung QLED 43Q64B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung QLED 43Q64B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-S60B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-S60B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-S60B/XN

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

17 miljoen kleuren (8 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-S60B/XN tv

Met de Samsung QLED 43Q64B (2022) en de HW-S60B soundbar ervaar je een compleet nieuwe ervaring als het gaat om kijken en luisteren. De televisie heeft een resolutie van 4K, waardoor je details zoals de streepjes op de vleugel van een vlinder perfect kunt zien. Door de QLED techniek heeft de televisie een breed kleurbereik en een hoge helderheid, waardoor kleuren er schitterend uitzien. Met het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning, heb je een optimale kijkervaring. De Dual LED technologie zorgt ervoor dat de televisie tussen verschillende kleurtemperaturen kan schakelen, wat betekent dat je alle kleuren kunt bewonderen. Dankzij het Air Slim design is de televisie 2,6 cm diep en hangt hij strak tegen de muur. Bovendien heb je met de Solarcell One Remote een afstandsbediening die met zon- en kunstlicht kan worden opgeladen, waardoor je geen batterijen meer nodig hebt. De televisie heeft verstelbare voetjes waar de soundbar perfect op past. Dit is de perfecte combinatie voor een nieuwe kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid.Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van echte beelden en volle, ruimtelijke geluiden

  .

  Vanwege het dunne Air Slim Design gaat de tv naadloos op in je interieur of hangt hij strak tegen de muur als je hem ophangt.Vanwege het dunne Air Slim Design is de tv onzichtbaar opgenomen in je interieur of hangt hij strak tegen de muur als je hem ophangt

  .

  De Solarcell One Remote is een afstandsbediening die zichzelf oplaadt met zon- en kunstlicht.De Solarcell One Remote is een afstandsbediening die zichzelf oplaadt met zonlicht en kunstmatig licht.

Minpunten
 • Door de 50 hertz beeldverversing worden snelle beelden minder vloeiend weergegeven.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-S60B/XN televisie

De Samsung HW-S60B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,2 cm
Breedte 67 cm
Diepte 10,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Samsung HW-S60B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-S60B/XN tv is Zwart van kleur.