logo
 1. Samsung
 2. Samsung Neo QLED 75QN95B (2022).

Tv Samsung Neo QLED 75QN95B (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung QE75QN95BATXXN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung QE75QN95BATXXN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung QE75QN95BATXXN

Schermdiagonaal

75 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Zeer goed

Omschrijving van de Samsung QE75QN95BATXXN tv

Met de Samsung Neo QLED 75QN95B (2022) heb je een prachtige, dunne tv in huis die je een totaal andere kijkervaring biedt. Dankzij de Neo QLED technologie bestaat de televisie uit duizenden led lampjes die individueel oplichten en dimmen. Hierdoor heb je een extreem contrast tussen licht en donker. Ook de kleurnuances komen helemaal tot leven. Het 10 bit paneel zorgt voor een kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren, waardoor je alle tinten ziet in een schaduw of wolkenveld. Met Adaptive Picture past het beeldscherm zich aan aan de omgevingsfactoren van de kamer. De helderheid aanpassen bij verlichte ruimtes zorgt ervoor dat je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. De anti-reflectielaag zorgt ervoor dat weerspiegelingen bijna niet meer te zien zijn. Door de Ultra Wide Viewing Angle bekijk je de tv vanuit elke hoek in je kamer in goede kwaliteit. Met het Tizen smart platform heb je toegang tot alle grote streaming apps waaronder Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Hiermee bekijk je al je favoriete content op je Samsung Neo QLED 75QN95B (2022).

Pluspunten
 • Dankzij het Neo QLED-scherm kun je gedetailleerde, kleurrijke beelden kijken met een hoge helderheid en krachtig contrast

  .

  Adaptive Picture past de beeldweergave aan aan de beelden die je bekijkt en aan de ruimte waarin je tv staat

  .

  Je kunt al je randapparatuur met één transparante kabel aansluiten op je tv via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Minpunten
 • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkstaat kunt richten.

Veelgestelde vragen over de Samsung QE75QN95BATXXN televisie

De Samsung QE75QN95BATXXN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 95,8 cm
Breedte 167 cm
Diepte 1,78 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 75 inch.

De Samsung QE75QN95BATXXN heeft een LED-LCD schermtype.

De Samsung QE75QN95BATXXN tv is Zilver van kleur.