logo
  1. Samsung
  2. Samsung QLED 85Q70B (2022) + Soundbar.

Tv Samsung QLED 85Q70B (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung HW-Q600B/XN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung HW-Q600B/XN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung HW-Q600B/XN

Schermdiagonaal

85 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Samsung HW-Q600B/XN tv

Met de Samsung HW-Q600B soundbar haal je de bioscoopervaring naar je woonkamer. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos technologie, waardoor je een realistische 3D geluidservaring krijgt. Het geluid komt namelijk van alle kanten op je af. Zo kun je de actie van de film volgen door het geronk van een vliegtuig, of de ademhaling van een personage horen. Ook is de soundbar uitgerust met een actieve subwoofer, waardoor je diepe basgeluiden kunt horen. Hierdoor komt de muziek nog meer tot leven. Deze televisie en soundbar zijn perfect samen te gebruiken. Zo kun je met het Adaptive Sound+ feature het geluid aanpassen aan de content die je kijkt. Hierdoor komt de film, serie of muziek nog meer tot leven. Ook is de soundbar voorzien van een Bluetooth verbinding, waarmee je eenvoudig muziek kan streamen of met je smartphone verbinden. Zo geniet je altijd van het beste geluid. Met de Samsung QLED 85Q70B en de Soundbar HW-Q600B creëer je een ultieme kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Het QLED scherm zorgt voor een hoge helderheid en een rijke, pure kleurweergave. Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven. Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Het QLED-scherm zorgt voor een hoge helderheid en een rijke, pure kleurweergave. Dankzij de 100 hertz beeldverversing worden snelle beelden soepel weergegeven.

Minpunten
  • Door de edge lit local dimming heeft deze tv geen krachtig contrast en diepe zwartwaarden.

Veelgestelde vragen over de Samsung HW-Q600B/XN televisie

De Samsung HW-Q600B/XN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,7 cm
Breedte 103 cm
Diepte 10,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 85 inch.

De Samsung HW-Q600B/XN heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is HDR10, HDR10+, HLG.

De Samsung HW-Q600B/XN tv is Zwart van kleur.