logo
  1. LG
  2. LG OLED55B26LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED55B26LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS60Q.CDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS60Q.CDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS60Q.CDEULLK

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG DS60Q.CDEULLK tv

Met de LG OLED55B26LA (2022) en de LG DS60Q soundbar breng je een ongeëvenaarde visuele en auditieve ervaring in je huiskamer. De individueel dimbare pixels zorgen ervoor dat zwarte beelden echt zwart zijn, waardoor heldere beelden nog helderder worden. Met de krachtige a7 Gen5 processor worden beelden geoptimaliseerd, waardoor je meer diepte waarneemt bij films of series. Bovendien is de tv voorzien van het WebOS, waarin je al je favoriete apps kunt vinden. Zo kijk je Disney+ films of stream je je favoriete artiest op Spotify. De LG DS60Q soundbar biedt extra diepgang aan je films of series. Standaard wordt er een subwoofer meegeleverd voor de laagste tonen, waardoor je van een krachtige bas geniet. De LG tv heeft ook de TV Sound Mode Share functie. Hiermee gebruikt de geluidsprocessor van je LG tv het geluid van de soundbar en past het aan op wat je kijkt. Je geniet dus altijd van het beste geluid. De soundbar is ook compatibel met andere merken tv's en ondersteunt verschillende audiosystemen. Kortom, met de LG OLED55B26LA (2022) + Soundbar haal je een levensechte beeld- en geluidservaring in huis.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je je eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid. Met de slimme a7 Gen 5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu. Met het WebOS smart platform krijg je een overzichtelijk menu met een groot aanbod aan apps.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem naar je kijkpositie kan richten.

Veelgestelde vragen over de LG DS60Q.CDEULLK televisie

De LG DS60Q.CDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 76 cm
Diepte 9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG DS60Q.CDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor.

De LG DS60Q.CDEULLK tv is Zwart van kleur.