logo
  1. LG
  2. LG 86QNED816QA (2022) + Soundbar.

Tv LG 86QNED816QA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS75Q.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS75Q.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS75Q.DDEULLK

Schermdiagonaal

86 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS75Q.DDEULLK tv

Met de LG 86QNED816QA (2022) en de LG DS75QY soundbar ervaar je kleurrijke beelden en een krachtig geluid. Het 10 bit paneel biedt een kleurenpalet van meer dan 1 miljard kleuren. Samen met de quantum dot laag, die onnodige lichtgolven filtert, spatten de kleuren van je beeldscherm. Al je favoriete films en series bekijk je op het WebOS smart platform. Voer met de Magic Remote spraakopdrachten uit, of mik de afstandsbediening op je tv. Geniet van surround sound zonder achterspeakers met de LG DS75QY. De Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat geluid via het plafond naar jouw luisterpositie wordt weerkaatst. Voor de diepste tonen is er ook een subwoofer meegeleverd. Bijkomend voordeel is dat de soundbar wallmountable is. Dit betekent dat je de soundbar aan de muur kunt bevestigen, zodat je extra ruimte in je woonkamer hebt. Daarnaast is de soundbar voorzien van Bluetooth, waardoor je muziek draadloos kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Zo geniet je thuis van een bioscoopervaring met de LG 86QNED816QA (2022) en de LG DS75QY soundbar.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar maak je een eigen thuisbioscoop met hoge kwaliteit beeld en krachtig geluid. QNED technologie zorgt voor rijke, pure kleuren. Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet op een overzichtelijke manier samen.

Minpunten
  • Deze televisie heeft geen mini-led, waardoor een krachtig contrast en diepe zwarte waarden niet mogelijk zijn.

Veelgestelde vragen over de LG DS75Q.DDEULLK televisie

De LG DS75Q.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,5 cm
Breedte 89 cm
Diepte 11,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 86 inch.

De LG DS75Q.DDEULLK heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De LG DS75Q.DDEULLK tv is Zwart van kleur.