logo
  1. LG
  2. LG OLED42C24LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED42C24LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS60Q.CDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS60Q.CDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS60Q.CDEULLK

Schermdiagonaal

42 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS60Q.CDEULLK tv

Met de LG OLED42C24LA (2022) en LG DS60Q soundbar krijg je een compleet thuisbioscoopervaring. De OLED panelen produceren een diepe zwarte kleur en een helder licht, waardoor je het beste beeld krijgt. De slimme a9 Gen5 processor aanstuurt de pixels van het scherm en past de helderheid aan op basis van het omgevingslicht. Daarnaast analyseert de processor het beeld en verbetert de kleurweergave, scherpte en bewegingen. In het WebOS menu vind je een groot aanbod aan streaming apps, waarmee je makkelijk je favoriete films of series streamt. De LG DS60Q soundbar zorgt voor een krachtig en helder geluid. Hierbij wordt standaard een subwoofer meegeleverd, waardoor je van een diepe bas kunt genieten. Met de TV Sound Mode Share kun je de geluidsprocessor van de televisie gebruiken om een krachtigere audio-ervaring te creëren.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar creëer je je eigen thuisbioscoop met prachtige beeldkwaliteit en krachtig geluid. Dankzij het OLED scherm bekijk je beelden met een uitstekend contrast en diepe zwartwaarden. De slimme a9 Gen5 processor zorgt ervoor dat het beeld extra gedetailleerd en levendig is en dat het navigeren door het smart menu soepel verloopt.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen Dolby Atmos waarmee je een virtuele surround sound kunt ervaren.

Veelgestelde vragen over de LG DS60Q.CDEULLK televisie

De LG DS60Q.CDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 76 cm
Diepte 9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 42 inch.

De LG DS60Q.CDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, Technicolor.

De LG DS60Q.CDEULLK tv is Zwart van kleur.