logo
  1. LG
  2. LG 65QNED866QA (2022) + Soundbar.

Tv LG 65QNED866QA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS80QY.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS80QY.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS80QY.DDEULLK

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG DS80QY.DDEULLK tv

Met de LG 65QNED866QA (2022) en de LG DS80Qy soundbar ervaar je realistische beelden en krachtig geluid. Met de Quantum NanoCell Display (QNED) technologie zijn zelfs de meest donkere scènes helder en kleurrijk. Ook de kleurenpracht is indrukwekkend dankzij het 10-bit paneel met meer dan 1 miljard kleuren. Bekijk al je favoriete content op het WebOS smart platform. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan apps zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Met de Magic Remote hoef je alleen maar naar het scherm te richten of een spraakopdracht te geven om een keuze te bevestigen. Geniet extra van je favoriete film met de LG DS80QY soundbar, die Dolby Atmos ondersteunt. Door het geluid via het plafond naar je luisterpositie te weerkaatsen, lijkt het alsof je midden in de actie zit.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van televisie en soundbar creëer je jouw eigen thuisbioscoop met hoogwaardig beeld en krachtig geluid. Dankzij QNED en mini-led geniet je van krachtig contrast en heldere, pure kleuren. Het WebOS besturingssysteem biedt je een overzichtelijke manier om live televisie, apps en internet te bekijken.

Minpunten
  • De televisie heeft geen draaibare voet waarmee je hem naar jouw kijkpositie kunt richten.

Veelgestelde vragen over de LG DS80QY.DDEULLK televisie

De LG DS80QY.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,3 cm
Breedte 100 cm
Diepte 13,5 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De LG DS80QY.DDEULLK heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG DS80QY.DDEULLK tv is Zwart van kleur.