logo
 1. LG
 2. LG OLED55CS6LA (2022).

Tv LG OLED55CS6LA (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG OLED55CS6LA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG OLED55CS6LA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG OLED55CS6LA

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG OLED55CS6LA tv

Met de LG OLED55CS6LA wordt kijken naar films, series en games een ware beleving. Dankzij het OLED scherm geniet je van een krachtig contrast, waarbij elke pixel op het scherm een eigen lichtbron is. Hierdoor zijn zwarte delen van het beeld echt zwart en lichte delen juist helder. Samen met de 10 bit kleurdiepte zorgt dit voor een realistische kijkervaring. Je ziet elk klein detail in een schaduw tijdens een spannende film of alle verschillende kleurtinten in een oerwoud bij een natuurdocumentaire. De a9 processor is het snelle brein achter de LG OLED55CS6LA. Deze processor analyseert alle beelden die je kijkt en zorgt ervoor dat deze optimaal in beeld worden gebracht. Kijk je een voetbalwedstrijd? Dan zorgt de processor ervoor dat de bal tijdens een doelpunt scherp in beeld is. Ook bij het spelen van games is de processor een perfecte hulp. Hij zorgt dat je razendsnel reageert op alle actie die je tegenkomt. Met het WebOS 6.0 menu heb je toegang tot een grote hoeveelheid streaming apps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max. Zo stream je met een simpele klik je favoriete films en series. Geniet van de LG OLED55CS6LA en ontdek een nieuwe manier van kijken.

Pluspunten
 • Dankzij het OLED-scherm kunt u realistische afbeeldingen met diepe zwarte tinten en natuurlijke kleuren bekijken

  .

  Met de slimme a9 Gen5-processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweegt u vloeiend door het slimme menu

  .

  Het besturingssysteem WebOS 6.0 biedt een uitgebreid assortiment streaming-apps in een overzichtelijk menu.

Minpunten
 • Met deze tv luister je niet naar diepe bas bij bijvoorbeeld actiefilms omdat er geen subwoofer aanwezig is.

Veelgestelde vragen over de LG OLED55CS6LA televisie

De LG OLED55CS6LA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,6 cm
Breedte 122,8 cm
Diepte 4,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG OLED55CS6LA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG OLED55CS6LA tv is Zwart van kleur.