logo
  1. LG
  2. LG 55LX1Q6LA (2022).

Tv LG 55LX1Q6LA (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG 55LX1Q6LA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG 55LX1Q6LA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG 55LX1Q6LA

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG 55LX1Q6LA tv

De LG 55LX1Q6LA (2022) is niet alleen een stijlvolle OLED tv, maar ook een echt designstuk. Door de beige rand en het extra paneel aan de achterkant, is deze tv een echte blikvanger in je woonkamer. Je plaatst er gemakkelijk je externe apparaten achter, zoals een gaming console of Blu-Ray speler. Ook hang je het meegeleverde bakje aan dit paneel voor extra ruimte, voor bijvoorbeeld een stekkerdoos of tijdschriften. Ook het verwerken van kabels wordt een eitje met de voeten van deze tv. Zo komt de kwaliteit van de haarscherpe, realistische beelden nog beter naar voren. Het OLED scherm is zo ontwikkeld dat elke pixel individueel kan dimmen of licht geven. Dit resulteert in echt zwarte delen in het beeld en een nauwkeurige aansturing van alle kleurtinten. Zo geniet je van elk detail in een schaduw tijdens een spannende film of alle subtiele kleuren in de vacht van een tijger tijdens een natuurdocumentaire. Met het gebruiksvriendelijke WebOS smart platform stream je gemakkelijk naar je favoriete apps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max. Hiermee maak je van je woonkamer een waar bioscoop.

Pluspunten
  • Met het stijlvolle beige design en de opvallende poten is deze tv een ware aanwinst voor jouw interieur. Aan de achterzijde van de tv heb je extra ruimte om apparaten en kabels uit het zicht te hangen. Dankzij het OLED EVO beeldscherm krijg je realistische beelden met prachtige diepe zwarttinten en natuurgetrouwe kleuren.

Minpunten
  • Met deze tv kun je geen diepe bas horen tijdens bijvoorbeeld actiefilms omdat er geen subwoofer is.

Veelgestelde vragen over de LG 55LX1Q6LA televisie

De LG 55LX1Q6LA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,3 cm
Breedte 122,5 cm
Diepte 5,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG 55LX1Q6LA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor.

De LG 55LX1Q6LA tv is [Beige] van kleur.