logo
 1. LG
 2. LG OLED55B26LA (2022).

Tv LG OLED55B26LA (2022).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG OLED55B26LA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG OLED55B26LA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG OLED55B26LA

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG OLED55B26LA tv

De LG OLED55B26LA biedt een unieke kijkervaring. Het scherm heeft een prachtig contrast en een hoge helderheid. Elke pixel kan individueel worden gedimd, waardoor zwarte beelden echt zwart zijn. Dit maakt het beeld op de televisie helderder. De a7 Gen5 processor optimaliseert de beeldkwaliteit, waardoor je meer diepte waarneemt bij films en series. Doordat de televisie over WebOS beschikt, vind je al je favoriete apps zoals Netflix, Amazon Prime en YouTube. Bovendien ondersteunt de LG OLED55B26LA de nieuwste generatie spelcomputers zoals de Playstation 5 en de Xbox Series X. Door de hdmi 2.1 ingangen toont de televisie beelden in 4K met 100 hertz, waardoor games gedetailleerd en vloeiend uitkomen. Daarnaast beschikt de televisie over de Variable Refresh Rate, waardoor je nauwelijks last hebt van schokkerige beelden tijdens het gamen. Met de LG OLED55B26LA haal je een televisie in huis die de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. De kleuren zijn levendiger en je ervaart meer diepte en detail. Ook ondersteunt de televisie de nieuwste generatie spelcomputers, waardoor je kunt genieten van een vloeiende game-ervaring. Ook maakt het WebOS het mogelijk om al je favoriete films en series te bekijken op Disney + en Spotify te luisteren. Kortom, met de LG OLED55B26LA haal je een televisie in huis die alle moderne technologieën overstijgt.

Pluspunten
 • Dankzij het OLED scherm kun je beelden met een krachtig contrast en diepe zwartwaarden bekijken

  .

  Door de slimme a7 Gen 5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en navigeer je vloeiend door het smart menu

  .

  Het WebOS smart platform biedt een overzichtelijk menu met een breed scala aan apps.

Minpunten
 • De tv heeft geen ingebouwde soundbar of subwoofer voor het produceren van een krachtig geluid.

Veelgestelde vragen over de LG OLED55B26LA televisie

De LG OLED55B26LA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,8 cm
Breedte 122,8 cm
Diepte 4,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG OLED55B26LA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG, Technicolor.

De LG OLED55B26LA tv is Zwart van kleur.