logo
 1. LG
 2. LG OLED55CS6LA (2022) + Soundbar.

Tv LG OLED55CS6LA (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG DS75Q.DDEULLK televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG DS75Q.DDEULLK tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG DS75Q.DDEULLK

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de LG DS75Q.DDEULLK tv

Met het LG OLED55CS6LA (2022) en de LG DS75Q soundbar en subwoofer maak je jouw kijkervaring tot leven. Door het OLED scherm heeft de tv een ongeëvenaard contrast. Elke pixel op het scherm is een eigen lichtbron, die ook individueel uitgeschakeld kunnen worden. Hierdoor is het zwarte gedeelte echt zwart en het lichte gedeelte juist erg helder. Samen met de 10 bit kleurdiepte zorgt dit voor een realistische ervaring. Je ziet elk detail in een schaduw en alle kleuren in een oerwoud bij een documentaire. De a9 processor is het slimme brein van de televisie. Deze analyseert alle beelden die je kijkt en zorgt dat deze zo goed mogelijk worden weergegeven. Kijk je bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd? Dan zorgt de processor dat de bal haarscherp in beeld is tijdens een doelpunt. Of speel je een snel spel? Dan reageer je razendsnel door de snelheid van de a9 processor. Het WebOS 6.0 menu biedt een groot aanbod aan streaming apps, zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max. Zo stream je eenvoudig jouw favoriete films en series. Met de LG OLED55CS6LA (2022) en de LG DS75Q soundbar en subwoofer creëer je een nieuwe kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
 • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid

  .

  Met het OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren

  .

  Door de slimme a9 Gen5 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het slimme menu.

Minpunten
 • Je draait de tv niet naar de gewenste kijkrichting.

Veelgestelde vragen over de LG DS75Q.DDEULLK televisie

De LG DS75Q.DDEULLK kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,5 cm
Breedte 89 cm
Diepte 11,9 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG DS75Q.DDEULLK heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG DS75Q.DDEULLK tv is Zwart van kleur.