logo
 1. LG
 2. LG OLED55C16LA.

Tv LG OLED55C16LA.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de LG OLED55C16LA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de LG OLED55C16LA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie LG OLED55C16LA

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de LG OLED55C16LA tv

Met de LG OLED55C16LA ervaar je een waanzinnig beeldkwaliteit. Het OLED scherm produceert miljoenen pixels die zichzelf kunnen aanpassen, waardoor je een krachtig contrast en vele subtiele kleurtinten ziet. Zelfs de kleinste details schitteren in een zwarte achtergrond. De slimme a9 Gen4 processor zorgt ervoor dat het beeld extra gedetailleerd en vloeiend is. Je kunt naar hartenlust navigeren in het WebOS smart menu, waar je live televisie, apps en je aangesloten apparaten overzichtelijk bij elkaar ziet. Ook gamers komen aan hun trekken, dankzij de lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten. Zo ben je verzekerd van een optimale gamingervaring. De LG OLED55C16LA maakt het je eenvoudig om te genieten van een levensechte kijkervaring. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen van deze OLED tv. Het scherm is milieuvriendelijk, oogvriendelijk en energiezuinig. Dankzij de Magic Remote bedien je de tv eenvoudig met je stem, je hand of een muisklik. Verder heeft deze 4K tv een ingebouwde luidspreker van 40 watt en is hij geschikt voor HDR10, HLG en Dolby Vision. Kortom, met de LG OLED55C16LA geniet je van een adembenemende kijkervaring. Met de LG OLED55C16LA ervaar je een waanzinnig beeldkwaliteit. Het OLED scherm produceert miljoenen pixels die zichzelf kunnen aanpassen, waardoor je een krachtig contrast en vele subtiele kleurtinten ziet. Zelfs de kleinste details schitteren in een zwarte achtergrond. De slimme a9 Gen4 processor zorgt ervoor dat het beeld extra gedetailleerd en vloeiend is. Je kunt naar hartenlust navigeren in het WebOS smart menu, waar je live televisie, apps en je aangesloten apparaten overzichtelijk bij elkaar ziet. Ook gamers komen aan hun trekken, dankzij de lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten. Zo ben je verzekerd van een optimale gamingervaring. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voord.

Pluspunten
 • Dankzij het OLED scherm kun je realistische beelden bekijken met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren

  .

  Door de slimme a9 Gen4 processor worden beelden extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smartmenu

  .

  Het WebOS 6.0 besturingssysteem brengt live tv, apps en internet samen in één overzichtelijk menu.

Minpunten
 • De tv heeft geen ingebouwde soundbar die een krachtig geluid produceert.

Veelgestelde vragen over de LG OLED55C16LA televisie

De LG OLED55C16LA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 70,6 cm
Breedte 122,8 cm
Diepte 4,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De LG OLED55C16LA heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De LG OLED55C16LA tv is Wit van kleur.