logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia OLED XR-65A75KP (2022) + Soundbar.

Tv Sony Bravia OLED XR-65A75KP (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony HTA5000.CEL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony HTA5000.CEL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony HTA5000.CEL

Schermdiagonaal

65 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony HTA5000.CEL tv

De Sony Bravia OLED XR-65A75KP (2022) met bijbehorende Sony HT-A5000 soundbar maakt het mogelijk om jouw eigen thuisbioscoop te creëren. Met de OLED-technologie worden miljoenen pixels individueel aangestuurd waardoor de kleuren heel precies worden weergegeven, zelfs in de donkerste schaduwen. Daarnaast maakt het 10-bits scherm het mogelijk veel breder te kleuren. Bij elke afbeelding herkent de slimme XR processor het centrale object en maakt deze extra scherp. Via het Google TV smart menu ben je direct klaar voor het streamen van je favoriete series en films op apps als Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Mocht je een PlayStation 5 hebben, profiteer je ook van speciale functies waardoor gamen een stuk vloeiender gaat.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Met dit OLED scherm bekijk je realistische beelden met diepe zwartwaarden en natuurgetrouwe kleuren. De slimme Cognitieve Processor XR maakt beeld en geluid nog vloeiender en realistischer.

Minpunten
  • Je draait het scherm niet naar de gewenste kijkrichting.

Veelgestelde vragen over de Sony HTA5000.CEL televisie

De Sony HTA5000.CEL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,7 cm
Breedte 121 cm
Diepte 14 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 65 inch.

De Sony HTA5000.CEL heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony HTA5000.CEL tv is Zwart van kleur.