logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia OLED XR-55A90J + Soundbar.

Tv Sony Bravia OLED XR-55A90J + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony HTG700.CEL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony HTG700.CEL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony HTG700.CEL

Schermdiagonaal

55 inch

Schermtype

OLED

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

WRGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Geluidskwaliteit

Goed

Omschrijving van de Sony HTG700.CEL tv

Met de Sony Bravia OLED XR-55A90J en de bijbehorende Sony HT-G700 soundbar beleef je een unieke kijkervaring. Bij deze tv worden miljoenen pixels individueel aangestuurd waardoor zwarte delen van het beeld écht zwart zijn. Daarnaast heeft deze OLED-tv een hogere helderheid dan andere OLED-televisies waardoor storende reflecties in een lichte ruimte worden geminimaliseerd. Je bent verzekerd van een krachtig contrast en duidelijke subtiele kleurtinten. De slimme Cognitive Processor XR analyseert de beelden en past de beeldweergave hierop aan. Hierdoor is de kleurweergave indrukwekkend, de beelden scherp en de bewegingen vloeiend. De Sony HT-G700 soundbar verbetert het geluid van jouw televisie. Met de ingebouwde Dolby Atmos worden zelfs kleine details van het geluid opgemerkt wat zorgt voor een realistisch geluidsbeeld. Of je nou een serie kijkt, filmpjes bekijkt of een spannende sportwedstrijd, je bent verzekerd van een geweldige kijkervaring.

Pluspunten
  • Met deze televisie en soundbar breng je het bioscoopgeluid en een beeld met krachtige details in huis

    .

    Dankzij het OLED scherm met hoge helderheid heb je een beeld met helder contrast. De slimme Cognitive Processor XR analyseert wat je kijkt en verbetert de beeldkwaliteit razendsnel.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem in je kijkrichting kunt richten.

Veelgestelde vragen over de Sony HTG700.CEL televisie

De Sony HTG700.CEL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 98 cm
Diepte 10,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 55 inch.

De Sony HTG700.CEL heeft een OLED schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG.

De Sony HTG700.CEL tv is Zwart van kleur.