logo
  1. Sony
  2. Sony Bravia KD-43X85KP (2022) + Soundbar.

Tv Sony Bravia KD-43X85KP (2022) + Soundbar.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Sony HTS400.CEL televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Sony HTS400.CEL tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Sony HTS400.CEL

Schermdiagonaal

43 inch

Schermtype

LED-LCD

Kleurdiepte

1 miljard kleuren (10 bit)

Pixelstructuur

RGB

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HLG

Geluidskwaliteit

Standaard

Omschrijving van de Sony HTS400.CEL tv

Met de Sony Bravia KD-43X85KP (2022) en de Sony HT-S400 geniet je van een meeslepende kijk- en luisterervaring. Het Triluminos scherm biedt je een groot kleurenspectrum dat dankzij de 4K resolutie scherp en realistisch is. Je kunt gemakkelijk navigeren via Google TV, waarmee je toegang krijgt tot populaire apps zoals Netflix en Disney+. Daarnaast kun je dankzij de ingebouwde Google Chromecast gemakkelijk content vanaf je mobiele apparaat streamen naar de tv. De spraakbesturing maakt het zoeken naar films en series makkelijk. Met de Sony HT-S400 ervaar je een ruimtelijk geluid dankzij de S-Force PRO Front Surround technologie, zonder achterspeakers. Je creëert met deze tv en soundbar een ultieme kijk- en luisterervaring.

Pluspunten
  • Met deze combinatie van tv en soundbar geniet je van realistische beelden en vol, ruimtelijk geluid. Met de Triluminos-weergave geniet je van heldere, gedetailleerde kleuren. Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden zonder schokken weergegeven.

Minpunten
  • De tv heeft geen draaibare voet om richten op je kijkpositie.

Veelgestelde vragen over de Sony HTS400.CEL televisie

De Sony HTS400.CEL kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 6,4 cm
Breedte 90 cm
Diepte 8,8 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 43 inch.

De Sony HTS400.CEL heeft een LED-LCD schermtype.

Het HDR type is Dolby Vision, HDR10, HLG.

De Sony HTS400.CEL tv is Zwart van kleur.